با ما همراه باشید

معیارسازان سبزلیان

معیارسازان سبزلیان

معیارسازان-سبزلیان

تاریخچه شرکت

از سال 1392 تا کنون

 

معرفی دامنه های فعالیت

این شرکت در زمینه صنایع غذایی و میکروبیولوژی فعالیت دارد که شامل موارد زیر می باشد :

کنسرو لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی – کنسرو ماهی تن در روغن – کنسرو ماهی تن در آب نمک – کنسروخوراک مرغ – کنسرو مرغ – کنسرو خورشت قورمه سبزی – کنسرو ذرت شیرین – کنسرو خورشت قیمه – آرد گندم – زیتون شور – نوشابه گازدار – دوغ  – ساده – شکر – ماست – کنسرو لوبیا چیتی با قارچ – کنسرو خوراک بادمجان – کنسرو لوبیا چیتی با گوشت – کنسرو نخود آبگوشتی – نوشابه میوه ای بدون گاز – کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی – کمپوت سیب – کمپوت گیلاس – کمپوت گلابی – کمپوت زردآلو – کمپوت آلبالو – کمپوت هلو – کمپوت مخلوط میوه – سویا – همبرگر – آرد  سوخاری – کمپوت آناناس – نوشیدنی مالت – چای سیاه – کلوچه – ماکارونی – فرآورده های حجیم شده و بلغور آرد غلات – نوشابه گازدار – بیسکوئیت – کمپوت آلوئه ورا -کمپوت انبه – چای سبز – دونات – آدامس – کیک – کنسرو عدسی – پودر قهوه فوری – پودر کاکائو – چیلی و کاپسیکوم کامل یا سائیده شده – شربت اینورت – بلغور ذرت – کنسرو سیب زمینی – پن کیک – کنستانتره گواوا – آب آناناس تغلیظی – قهوه بو داده و سائیده – تخم مرغ – مایع یخ زده  – پوره انبه – شربت کرن بری – نکتار پیشین فروت – گلوکز مایع – ژلاتین – ژله رویال – میکروبیولوژی شیر و  فرآورده های آن – نوشیدنی گازدار مالت – میکروبیولوژی نوشیدنی ها – نوشابه های گازدار – میکروبیولوژی فرآورده های قنادی و شیرینی – میکروبیولوژی مواد غذایی کنسرو شده – میکروبیولوژی انواع قند و شکر – میکروبیولوژی انواع اسنک – میکروبیولوژی انواع آرد ، غلات پوست کنده وبلغور آنها، رشته و ماکارونی  – میکروبیولوژی پودر کاکائو – میکروبیولوژی آبمیوه و آب سبزی – میکروبیولوژی شربت – میکروبیولوژی سس مایونز و سس سالاد – سس سرکه و سبزی – میکروبیولوژی مربا و مارمالاد و ژله

 

آدرس

بوشهر- منطقه ویژه اقتصادی 2 بوشهر- روبروی دفتر کل انبارها

 

تلفن

33443790 – 077

33443791 -077

 

ایمیل :

meyarsazan.lian@gmail.com