با ما همراه باشید

اخبار استاندارد

لزوم جلوگیری از ورود کالای‌های غیراستاندارد و بی‌کیفیت به کشور

منتشر شده

در

آیت‌الله حسینی بوشهری تاکید کرد؛

به گزارش روابط عمومي اداره كل استاندارد بوشهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری پیش از ظهر جمعه در دیدار با سرپرست اداره كل استاندارد استان بوشهر اظهار داشت: اگر یک مجموعه به الزامات کار و وظایف اش واقف باشد می‌تواند گام‌های بلندی برای خدمت به مردم بر دارد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: سازمان ملی استاندارد می‌تواند باعث اعتلای کشور هم در نگاه داخلی و هم بین المللی شود و در معرفی کشور و توسعه اقتصادی نقش داشته باشد.
حسینی بوشهری ادامه داد: کالاهایی که تولید می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد و صادر می‌شود باید از کیفیت لازم برخوردار باشد.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: برخی در کشور قبل از این اینکه به کیفیت بپردازند به کمیت می‌پردازند و همین مسئله می‌تواند باعث آسیب فراوانی شود.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: کالای بی کیفیت می‌تواند باعث ایجاد شکل گیری بی اعتمادی میان مردم شود و از طرفی تأکیدات رهبر معظم انقلاب نیز درباره کالای داخلی به درستی اجرا نشود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد در نظام جمهوری اسلامی یک برند است، تصریح کرد: کالایی که از استاندارد لازم برخوردار نباشد در بخش صادرات و عرصه بین المللی این کالا یک بار مصرف خواهد بود و در حفظ مشتری با شکست مواجه می‌شویم.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: سازمان ملی استاندارد باید در کنار بررسی کیفیت کالاها، سعی کند فرایند واردات و صادرات طولانی نشود و تسهیلگری نماید.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر کالایی چندین ماه ماند، سازمان ملی استاندارد باید علت را به مردم اطلاع رسانی کند و تحت تأثیر فشارها و فضاسازی‌ها قرار نگیرد.حسینی بوشهری با اشاره به اینکه در برخی کشورها از برند حلال سوءاستفاده می‌شود و این کار لوث شده است، بیان کرد: این کشورها با سوءاستفاده از برند حلال سعی می‌کنند تا کالای تقلب وارد بازار شود و حقیقت را فدا می‌کنند تا منفعت به دست بیاورند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه نگاه مترقی شیعه می‌تواند باعث بالندگی سازمان ملی استاندارد شود، ادامه داد: استان بوشهر نقش مهمی در واردات و صادرات دارد و از همین جهت مجموعه استاندارد بوشهر کار سنگینی عهده دار هستند و نه افراط و نه تفریط در فعالیت‌هایشان صورت بگیرد.
وی اضافه کرد: افراط به این معنا است که آنقدر سختگیرانه عمل شود که صادرات و واردات با مشکل مواجه شود و تفریط نیز یعنی اینکه از یاد خدا غافل شویم و کالای نامرغوب وارد بازار شود.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید دست این سازمان در داشتن نیروی انسانی متخصص و متعهد باز باشد، خاطر نشان کرد: این مجموعه بزرگ‌ترین خدمات به مردم را انجام می‌دهد و با جان و مال مردم ارتباط مستقیم دارد؛ لذا نباید اجازه دهد کالای بی کیفیت وارد بازار شود.
سرپرست اداره كل استاندارد استان بوشهر در اين ديدار با اشاره به نخستين بسته تحولي بهار خدمت در دولت مردمي؛ با محوريت رشد توليد كيفي، عنوان كرد: بسته تحولي در جهت توسعه استاندارد کالا و خدمات با رویکردی جهادی، اقتصادمحور، تسهیل‌گر، فرصت‌ ساز، مولد، دانش‌ بنیان، عملیاتی و کاربردی در سه فصل، تسهیل و تسریع در ارزیابی انطباق کالا و خدمات، استاندارد سازی نوین علم پایه و اعتبار بخشی و توسعه فناورانه و هوشمندسازی در ۴۶ بند، تهیه و تدوین شده است.
محسن مشتاقي گفت: تحقق عدالت و پيشرفت، مبارزه با فساد و برقراي عدالت سازماني و هم‌چنين اهتمام در به‌كار گيري تيم انقلابي و مسلط به دانسته‌هاي فني و اقتصادي و گسترش تحقيق و توسعه با جهاد علم و فناوري در حوزه استاندارد از برنامه‌هاي اين اداره كل مي باشد.
برای مشاهده بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمي  کلیک کنیدلینک اخبار:

https://bushehr.inso.gov.ir/portal/home/?NEWS/905273/904539/972364

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار استاندارد

️تجلیل از آزمایشگاه های نمونه همکار استاندارد استان بوشهر در گرامیداشت هفته استاندارد در شهرستان گناوه

منتشر شده

در

توسط

تجلیل از آزمایشگاه های نمونه همکار استاندارد استان بوشهر در گرامیداشت هفته استاندارد در شهرستان گناوه:

▪️آزمایشگاه شاخه زیتون لیان ▪️آزمایشگاه نیروگستر لیان ▪️آزمایشگاه آزمون صنعت خلیج فارس ▪️آزمایشگاه اقیانوس سبز ▪️آزمایشگاه معیار آزمای لیان

🔺️تجلیل از کارشناسان نمونه آزمایشگاه های همکار استاندارد: ▪️خانم سیما جوکار، خانم سکینه گرگی، اقای سید حسین موسوی، آقای محمد بوالخیر

🔺️تجلیل از کارشناسان نمونه اداره کل استاندارد گناوه: ▪️خانم مرضیه دیلمی،خانم سودابه رحمان پور، خانم فرحناز ولی زاده، آقای محسن خواجه پور

ادامه مطلب

اخبار اتاق بازرگانی

برگزاری آزمون آزمایشی کارشناسان رسمی استاندارد

منتشر شده

در

توسط

برگزاری آزمون آزمایشی کارشناسان رسمی استاندارد
اداره کل استاندارد بوشهر با همکاری اتاق بازرگانی و انجمن آزمایشگاه های آزمون و واسنجی استان بوشهر ، آزمون آزمایشی کارشناسان رسمی استاندارد را با حضور بیش از چهل نفر از کارشناسان فنی فعال در این حوزه برگزار نمود.
با توجه به برگزاری آزمون کارشناسان رسمی استاندارد در تاریخ ۱۶ شهریور، درجهت سنجش، ایجاد و افزایش آمادگی متقاضیان یک آزمون آزمایشی به صورت عمومی و تخصصی در تاریخ ۸ شهریور در محل اتاق بازرگانی بوشهر در رشته های تخصصی استانداردسازی (آموزش و تدوین)، تایید صلاحیت، اندازه شناسی و ارزیابی انطباق برگزار شد
در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر مشتاقی سرپرست اداره کل، ضمن تشکر و قدردانی از همکاری خوب اتاق بازرگانی و انجمن آزمایشگاه های آزمون و واسنجی استان، در جهت تشویق، ترغیب و افزایش انگیزه نسبت به حضور مؤثر و نتیجه بخش متقاضیان در آزمون اصلی و تلاش برای بالا بردن هرچه بیشتر سطح کیفی مجموعه کارشناسان و آزمایشگاههای استاندارد فعال در استان سخنانی ایراد فرمودند.

ادامه مطلب

اخبار استاندارد

پیام رییس سازمان ملی استاندارد ایران به مناسبت روز جهانی استاندارد

منتشر شده

در

توسط

استاندارد مردمی؛ اطمینان بخش کیفیت و امیدآفرین

دکتر مهدی اسلام پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در پیامی، روز جهانی استاندارد، آغاز هفته استاندارد و یکصدسالگی تاسیس این سازمان را به مردم عزیز، ذینفعان نظام استاندارد و همه همکاران سازمان ملی استاندارد ایران در سراسر کشور تبریک و تهنیت گفت.
متن کامل پیام به شرح زیر است؛

استاندارد مردمی؛ اطمینان بخش کیفیت و امیدآفرین

مردم عزیز و ذینفعان نظام استاندارد
همکاران محترم سازمان ملی استاندارد ایران
باسلام و تهنیت
بی‌شک مهمترین اصل برای رسیدن به اهداف کلان و کیفی برنامه ریزی و تبیین راهبردهای علمی و تخصصی دانش بنیان می باشد که به‌فضل الهی در دولت مردمی سیزدهم با نگاه به سند تحولی دولت به عنوان نقشه راه با تدوین برنامه‌های تحول‌گرا، دانش بنیان با محوریت مردمی‌سازی خدمات، امروز شاهد شکوفایی و پویایی با روش فناوری‌های نوین در سازمان ملی استاندارد ایران  می باشیم زیرا بر این باوریم که «ما می‌توانیم».
کلیه ابزارهای موجود و نگاه علمی و تخصصی برنامه محور را تحقق بخشیده‌ایم و امروز نقش بی‌بدیل استاندارد در رونق اقتصادی، تسهیل تجارت داخلی و خارجی و گشایش‌های امید آفرین در جامعه با اقدام و عمل در حال شکل گیری است چرا که با تاکید بر دانش، تخصص، مهارت و شناخت نیازهای روز جامعه اولویت‌های مبتنی بر سلامت،ایمنی، بهداشت و کیفیت با نظارت عالمانه و هوشمندانه برای اجرای ویژگی‌های تعیین شده در کالا و خدمات از حقوق مردم صیانت می‌نماید که نقش آفرینی مفهوم استاندارد در دولت مردمی سیزدهم در ابعاد مختلف و بصورت چند وجهی و اعتقاد به فراهم نمودن زندگی با کیفیت برای مردم، تجلی پیدا می‌کند.
در این عرصه اثر بخشی و کارآمدی نظام استاندارد و همه عناصر ذینفعان و جامعه هدف تولیدکنندگان، ارائه دهندگان خدمت، صادرکنندگان، اصناف، بازرگانان، متخصصین، خبرنگاران، سازمان‌های دولتی، عمومی و حقوقی و آحاد ملّت عزیز برای رسیدن به آرمان تعیین شده و افتخار آفرین بسیار مشهود است.
نظام استاندارد کشور یکصدمین سال شکوه و افتخار خود را همراه با اعتبار تجربه می‌نماید چراکه دارای گنجینه‌های ارزشمندی همانند تجربیاتِ گذشته، پویایی، نشاط، خلاقیت و نوآوری در زمان حال را با حضور نخبگان جوان متخصص و متعهد برای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی در جهت رسیدن به قلّه در دولت مردمی آغاز نموده است و با رویکردی آینده‌نگر بر پایه هوشمند‌‌سازی و تخصص‌گرایی بصورت فرابخشی دوران تحولی بهبود کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران به مرحله شکوفایی رسیده که می‌توان از دستاورد‌های کم نظیری همچون:
•    احیای نشان حلال محصولات کیفی ایرانی؛
•     طراحی و اجرای جایزه ملی کیفیت برمبنای مدل کیفیت جهان اسلام؛
•     نقش آفرینی‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در نهادهای فرامرزی نظام استاندارد، سازمان‌های بین‌المللی استاندارد (ایزو) و مؤ‌سسه استانداردسازی کشورهای اسلامی(اسمیک)؛
•     انجام تکالیف و مأموریت های استاندارد در حوزه‌های قانونی استاندارد‌سازی؛
•     ارزیابی انطباق کالا و خدمات و توسعه دیپلماسی کیفیت؛
•     تفاهمات بین المللی با نهادهای استاندارد و تأیید صلاحیت کشورهای هدف تجاری؛
•     روان سازی و گره گشایی فرآیند ارزیابی انطباق در صادرات و واردات به ویژه کالاهای اساسی؛
•     استاندارد‌سازی و تأیید صلاحیت محصولات دانش بنیان و نانو فناوری؛
•    ایجاد زیر ساخت محاسبه نرخ سالانه کیفیت؛
و بسیاری از رخدادهای مهم برای نخستین بار به همت جوانان نخبه، متعهد و صاحب نظر و کارشناس ایران اسلامی محقق شده است.
راهبرد سازمان در دوران تحولی تکیه بر توان و دانش نخبگان کشور و استفاده از همه ظرفیت‌های علمی از طریق توسعه همکاری‌های تخصصی با مراکز دانشگاهی و پژوهشی و ارتقاء جایگاه منطقه‌ای و بین المللی است که تقویت مرجعیّت فنی سازمان در بین کشورهای جهان اسلام به عنوان راهبرد اصلی در نظر می‌باشد.
از سوی دیگر شکوفایی استاندارد سازی بومی تحولی به منظور توسعه استانداردهای تدوین شده بر مبنای نیازها، انتظارات، ویژگی‌ها و شرایط بومی کشور و ظرفیت‌های منطقه‌ای از محورهای مهمی است که در دوران تحولی سازمان بطور جدی دنبال می‌شود.
بر خود لازم می‌دانم ضمن پاسداشت یکصدمین سال اعتبار و تقارن آن با 22 مهر روز جهانی استاندارد را به مردم عزیز ایران اسلامی که همواره حامی خدمتگزاران خود می‌باشند و همچنین خانواده بزرگ و معظم و فرهیخته سازمان ملی استاندارد ایران که برنامه‌ها و راهبردهای تحولی را در دولت مردمی و با تلاش و کار جهادی بی‌وقفه موجبات سرآمدی نظام استاندارد و کیفیت و تعالی سازمانی را فراهم نموده‌اند تقدیر و تشکر می‌نمایم.
ان‌شاالله در پرتو عنایت امام عصر(ارواحنافداه) و منویات مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز موفق، مؤید و سربلند باشید.

دکترمهدی اسلام پناه_ مهرماه ۱۴۰۲
لینک خبر:

ادامه مطلب

برترین ها