با ما همراه باشید

اخبار انجمن ایران

فراخوان آزمایشگاه‌ها و آزمون‌های مورد نیاز استان فارس

منتشر شده

در

پیرو نامه واصله مدیر کل استاندارد استان فارس به انجمن ایران بشماره ۷۱/۶۲۹۳ به اطلاع می رساند اداره کل استان فارس به منظور تکمیل شبکه آزمایشگاه های همکار استانی از کلیه علاقه‌مندان جهت فعالیت در زمینه‌های ذیل دعوت بعمل می آورد. جهت ثبت نام به پورتال مرکز ملی تایید صلاحیت به نشانی  https://naci.inso.gov.ir/ مراجعه گردد.

 

لینک خبر:

https://atcal.ir/slides/2017/

ادامه مطلب
تبلیغات
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار انجمن ایران

توسعه همکاری‌های استراتژیک انجمن آزمایشگاه‌های همکار آزمون و واسنجی ایران با جامعه ممیزی و بازرسی ایران

منتشر شده

در

توسط

قرابتی تاریخی و بی سابقه در راستای ارتقا خدمات کیفیت در کشور رقم خواهد خورد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل انجمن ایران، در یک جلسه پرانرژی و پرمعنا،  اعضای هیات مدیره انجمن آزمایشگاه‌های همکار آزمون و واسنجی ایران و جامعه ممیزی و بازرسی ایران به توسعه همکاری‌های فراگیر و تشکیل کارگروه‌های تخصصی تاکید کردند.

در این دیدار که در محل جامعه ممیزی و بازرسی ایران تشکیل شد، سعید تاجیک رییس هیات مدیره جامعه ممیزی و بازرسی ایران و عضو هیات مدیره انجمن آزمایشگاه‌های همکار آزمون و واسنجی ایران، ضمن طرح موضوع و مرور دستور جلسه، عنوان کرد: جامعه ممیزی و بازرسی ایران و انجمن آزمایشگاه‌های همکار آزمون و واسنجی ایران، اشتراکات فراوانی با یکدیگر داشته و بسیاری از اعضای جامعه در انجمن نیز عضویت دارند؛ لذا امکان و بستر مناسب به منظور برنامه ریزی و تعریف پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، نظارتی، آموزشی بطور بی سابقه ای در تاریخ این دو تشکل فراهم است.

ر این نشست زمینه‌های همکاری، همگرایی و تشکیل کارگروه‌ها مطرح شد تا بهبودی پایدار در عملکرد هر دو تشکل به دست آید. این تلاش مشترک نه تنها به ترقی حرفه‌ای اعضا کمک خواهد کرد، بلکه نقش بسزایی در پیشبرد اهداف متعالی کیفیت در کشور خواهد داشت.

در ادامه این مراسم علیرضا محب‌علی رییس هیات مدیره انجمن آزمایشگاه‌های همکار آزمون و واسنجی ایران، نیز ضمن تشکر از جامعه بابت برگزاری این جلسه، از توسعه همکاری‌های مشترک و استفاده دو تشکل از ظرفیت‌های یکدیگر استقبال کرد و گفت: به طور حتم جامعه و انجمن در کنار هم می‌توانند ضمن اشتراک گذاری ظرفیت‌ها و توانایی‌هایشان، در بسیاری از زمینه‌ها مانند ارزیابی و نظارت بر عملکرد حرفه‌ای اعضا، افزایش توانمندی ها در مذاکرات و چالشهای بخش خصوصی و حاکمیتی با هم همکاری کنند

اعضا هیئت مدیره هر دو تشکل، در این دیدار حضور داشتند و با بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود، ضمن ارزیابی وضعیت کنونی، شرایط و نقاط مشترک را برای همکاری دو تشکل بررسی کردند. برگزاری اینگونه نشستها فرصت مناسبی برای اشتراک گذاری تجارب و دانش میان اعضا هیئت مدیره تشکلهاست که به ارتقا کیفیت و ارائه خدمات بهتر دو انجمن می انجامد. لذا در این جلسه هر دو هیئت مدیره توافق کردند که در اینده نزدیک شاهد برگزاری ادامه جلسات در زمینه های تخصصی و عمومی و همکاری جامعه با انجمن آزمایشگاههای همکار باشیم.

لینک خبر:

https://atcal.ir/%d8%ae%d8%a8%d8%b1%d9%87%d8%a7/2100/

ادامه مطلب

اخبار انجمن ایران

مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با هیئت مدیره انجمن ایران دیدار کرد

منتشر شده

در

توسط

اتحاد برای کیفیت و ایمنی: گام موثر انجمن ایران و سازمان غذا و دارو

روز سه شنبه ۲ آبان ماه، در یک دیدار موثر، مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با هیئت مدیره انجمن ایران دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، مسائل مربوط به کند بودن تایید صلاحیت آزمایشگاههای همکار، روش ردیابی پاسخ های آزمون، تعرفه آزمون و فرایندی به منظور هماهنگی بین سازمان ملی استاندارد و غذا و دارو مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت. دکتر انصاری این دیدار را امیدوارکننده خواند و افقهای همکاری بین انجمن و اداره کل آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو را به منظور بهبود کیفیت و ایجاد تعرفه متناسب با خدمات مورد تاکید قرار داد. ایشان با اشاره به موارد قانونی در خصوص تعرفه خاطرنشان کرد که حضور تشکل خصوصی و رسمی آزمایشگاه همکار می تواند در این موضوع تاثیر گذار باشد.

در ادامه دکتر محب علی، رئیس هیئت مدیره انجمن ایران با ارائه گزارشی پیرامون اقدامات انجام شده بواسطه شورای گفتگو، موضوع تعرفه را مقوله ای مهم در امر کیفیت خواند و افزود: تشدد آرا، اعمال سلایق و پدیده دامپینگ در بحث تعرفه موجب ضربه های جبران ناپذیری به آزمایشگاههای برتر سازمان شده است. دکتر محب علی در خصوص ارتباط بین انجمن ایران و سازمان غذا و دارو، طرح پیشنهاد تفاهم نامه فی مابین را طرح نمود که با موافقت مدیرکل همراه شد. در این دیدار مقرر شد که آئین نامه تایید صلاحیت آزمایشگاههای همکار سازمان نیز توسط انجمن مورد بررسی قرار گیرد.

مهندس محبوبی، عضو هیئت مدیره و هیئت نمایندگان اتاق ایران که در این دیدار حضور داشت با اشاره به نظارت دقیق تر سازمان غذا و دارو، نقش شرکتهای بازرسی در نمونه برداری ها را مهم دانست و ایجاد یک حلقه واسطه به منظور جلوگیری از مونوپلی یک آزمایشگاه خاص را لازم دانست. در ادامه جلسه دکتر شعیبی، با اشاره به نقش انکار ناپذیر تشکل آزمایشگاههای همکار ایران، پیشنهاد تشکیل کمیسیون غذا و دارو را ذیل انجمن ایران را عنوان نمود که متعاقب آن در دستور کار هیئت مدیره انجمن ایران قرار گرفت.

لینک خبر:

https://atcal.ir/%d8%ae%d8%a8%d8%b1%d9%87%d8%a7/2075/

ادامه مطلب

اخبار انجمن ایران

جزئیات شیوه اظهار نواقص تعرفه های آزمون اعلام شد

منتشر شده

در

توسط

به گزارش روابط عمومی انجمن ایران، جزئیات چگونگی اعتراض به نواقص تعرفه توسط دبیرخانه انجمن ایران اعلام و منتشر شد در این گزارش آمده است با توجه به زمان مورد نظر، برخی از  مشکلات و چالش های تعرف‍ه‌ها بصورت زیر شناسایی می شوند. بدیهی و روشن است که مشکلات بیش از موارد زیر است:

الف. مواردی که در سامانه سینا برخی از آزمون‌های یک فراورده دارای  تعرفه و برخی فاقد آن می باشند. این حالت به دو گروه قابل تقسیم است (در تمامی حالت‌ها تعرفه در سامانه سینا صفر است):

  • دسته اول: تعرفه آزمونها در کارگروه مصوب شده اما در سامانه سینا وارد نشده است.
  • دسته دوم : بطور کلی تعرفه در کارگروه مصوب نشده است.

مثالها:

  • استاندارد لوله فاضلابی 1-9119 که اگر از نوع BD با درزگیر باشد آزمونهای آب بندی، هوابندی، چرخه گذاری گرمایی، ضربه، برگشت طولی، وایکت و …. (تعرفه در سامانه سینا 0 می باشد)
  • لوله پلی اتیلن۲-۱۴۴۲۷ فشار هیدرواستاتیک، کرنش در شکست و …. (تعرفه در سامانه سینا ۰ می باشد)

ب. بسته بندی‌ها : با توجه به نوع بسته بندی فراورده‌ها ممکن است نوع آزمون‌های مورد نظر متفاوت باشد اما در سامانه سینا تعرفه یکسان برای تمامی انواع منظور شده است.

مثال: بسته بندی کلیه فراورده های غذایی مانند عسل ( تیوپ، شیشه، پت، ساشه تک نفره، ظرف پلی استیرن شکل یافته حرارتی) که برای عسل ۸ دقیقه منظور شده است.

ج. تعرفه‌های مشروط:

گروه اول : مانند تعرفه آزمون‌هایی که در صورت مردود شدن/ یا محدوده نتایج نیازمند آزمون‌های تکمیلی نیز می باشند. ولیکن تعرفه آزمون‌های مربوطه در سامانه سینا پیش بینی نشده است.

– آزمونهای میکروبیولوژی تکمیلی / تاییدی فراورده

گروه دوم : بسته به اینکه نمونه دارای چند قطعه باشد آزمونهای بیشتری را برای هر قطعه نیاز دارد در صورتیکه در سامانه سینا فقط یک نتیجه تجمیعی تعرفه داشته و قابل ارائه است.

د. تعرفه‌های اشتباه :

– گروه اول : تعرفه ناشی از اشتباه ساعت موثر آزمون

– مثال:

  • آفلاتوکسین در سامانه ۵.۵ در صورتیکه ۸ ساعت است
  • رنگ افزودنی : در سامانه ۰.۷۳ در صورتیکه ۱.۵ ساعت است

– گروه دوم : تعرفه ناشی اشتباه محاسباتی

– گروه سوم: عدم محاسبه تعداد آزمون مشخص برای یک فراورده‌

– گروه چهارم: اضافه/حذف نشدن آزمونهایی ناشی از تجدید نظر استانداردها

-گروه پنجم: نمونه سازی در تعرفه آزمون در نظر گرفته نشده است.

ه. مواردی که فاقد تعرفه می باشند

مثال: استانداردهای تشویقی پر تکرار ( ست انتقال خون، گچ شکسته بندی و … )

و. تعرفه آزمون‌های یکسان در فراورده های مختلف بدون استدلال صحیح مختلف است

 

دبیرخانه انجمن ایران اعلام کرده است که بهتر است آزمایشگاه‌ها مدارک و مستندات خود را در قسمت مربوطه سایت انجمن بارگزاری کنند در صورتیکه مطالب خیلی زیاد باشد برای انجمن ایمیل atcaliran@gmail.com نمایند تا در کمیسیون مشترک با نظارت بر اجرای استاندارد بررسی گردد

لینک خبر:

https://atcal.ir/%d8%ae%d8%a8%d8%b1%d9%87%d8%a7/2038/

ادامه مطلب

برترین ها